top of page
unsplash--OQbUQce54k_edited_edited.jpg

bokning

beställnings-& betalningsvillkor

1. Skicka bokningsförfrågan

Använd formuläret för att skicka en bokningsförfrågan. Vi svarar oftast inom 24h.

2. Invänta svar & menyförslag

Våra menyer justeras efter utbud av råvaror och säsong. Ni får gärna skicka med önskemål.

3. Boka & Betala i förskott

Vi använder förskottsbetalning med justa avbokningvillkor. Betalning sker mot faktura vid bekräftad bokning.

4. Beställ & Hämta dryck

Våra menyer matchas med dryck. Dessa finns att beställa till ert närmaste Systembolag.

5. Längta & Njut

Därefter är det bara för er att luta sig tillbaka och se fram emot en magisk afton tillsammans med oss!

bokning

För bokningsförfrågan & information vänligen fyll i nedanstående formulär. Läs all information i
"
Prislista 2023", "Så fungerar Svindyrkock" & "
Villkor"

Tack!

beställningsvillkor

offert

Våra offerter innehåller era önskemål och/eller ett förslag där vi beskriver vad vi levererar och en uppskattning av priset. Pris kan skilja sig efter säsong och tillgång av råvaror. Giltighetstiden för offerten är 20 dagar

personal

I bokningen ingår privat kock & servis på plats, dukning, porslin, transport, rekommendation av dryck, disk och städ.

orderbekräftelse
Vid varje bokning skickar vi en orderbekräftelse via e-post. För att eliminera risken för missförstånd önskar vi en bekräftelse via e-post i retur, tack.

Det är kundens ansvar att ha förståelse för vilket pris som gäller. Om det finns några frågor kring pris önskar vi att kunden hör av sig och försäkra sig om att priset stämmer enligt överrenskommelse.​

betalningsvillkor
Privat: Förskottsbetalning sker via Swish eller Bankgiro senast tio (10) dagar innan utfört evenemang. Betalning sker mot faktura om inget annat önskas.

Företag: Moms tillkommer (12%) om ingenting annat är överrenskommet.

Vid utebliven betalning tas er bokning/reservation bort.

avbokning

Avbokning kan göras senast sju (7) dagar innan eventet. Annars debiteras 100% av beloppet. Justering av antal personer kan göras upp till tre (3) dagar innan eventet.

allergier

Vi har möjlighet att ta hänsyn till vegetariskt (lakto-ovo), gluten och laktosfritt. 

Vi har även möjlighet att ta hänsyn till specifika livsmedel som till exempel nötter/mandel. Däremot har vi inte möjlighet att ta hänsyn till veganska eller mjölkproteinfria förfrågningar. Eventuella specialkoster skriver ni med i texten när ni bokar.

Svindyrkock bilder-21.jpg
vilkor
FB Wallpaper.png

omdömen

Här nedan finner ni alla fina ömdömen från våra underbara gäster.

Tim Johnsson ⭐⭐⭐⭐⭐

Oerhört trevlig upplevelse, väldigt annorlunda och rolig idé med "personlig" kock! Kan rekommendera!

omdömen
bottom of page