top of page

om oss

ansiktena bakom Svindyrkock

 

Vi är en personlig och professionell cateringverksamhet som tar med oss den exklusiva upplevelsen från stjärnkrogen hem till dig. En svindyr upplevelse till ett schysst pris.

Victor & Emelie hjälper dig med planering, inköp, matlagning, servering, dukning & städning så att du som värd/värdinna kan njuta av festen hela kvällen. 

Svindyrkock grundades 2019 ur sin slogan

"en svindyr upplevelse till ett schysst pris".

Victor Schack

Ägare av Svindyrkock & Gamla Mejeriet i Sankt Olof

Driver Blasingsborg Gårdshotell som kökschef

Victor har 13-års erfarenhet från restaurangvärlden, både från gastronomiska högskolan i Umeå samt från en rad välmeriterade restauranger runt om i Sverige.

 

Dessutom finns en imponerande tävlingsbakgrund men Skånska Kocklaget "Skåne Kulinar". Ett OS-Guld & två VM-Silver från Culinary Olympics 2020, World Cup 2018 & 2022. Jury i Pralinslagen 2022.

Emelie von Hofsten

Matsal-& dryckesansvarig för Svindyrkock
Arbetar på Blasingsborg Gårdshotell som hovmästare


Emelie med sina 20 år i branchen håller stort fokus på dryckens-och matsalshantverkets plats under middagen. Hon har samlat på sig stor kunskap genom åren, framförallt genom lång erfarenhet av servering och matsalsarbete som hovmästare & restaurangchef.

 

Med öga för detaljer lyfter Emelie helheten av Svindyrkock.

bottom of page